Среда, 15.05.2024, 19:42
Desert.at.ua - сайт про
АКЦИИ ВИКТОРИНЫ КОНКУРСЫ
в Украине


 

Все акции, викторины, конкурсы
ПРОЩЕ ПРОСТОГО [264]
Акции, викторины, не требующие капиталовложений. Для получения подарка достаточно зарегистрироваться на сайте организатора и выполнить ряд несложных действий
КУПИ И ПОЛУЧИ [87]
В этом разделе размещены акции, напрямую связанные с покупкой товара (загляни под крышечку, отправь смс-кой секретый код...)
ФОТОКОНКУРС [119]
ВСЯКО-РАЗНО [72]
Черновик [1]
АРХИВ [92]
Форма входа
Календарь событий
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
ТОП акций
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
Голодні ігри (315)
Визитки и пиво (217)
конкурс на лучший анекдот про часы (79)
Конкурс «Моя история родов» на сайте http://kroshka.org.ua (73)
Друзья сайта
Статистика
Ссылки
Анекдоты
Главная » 2008 » Сентябрь » 9 » Дві Акціі від Coca-cola "Разом смачніше" та "Радість навколо" з 15 вересня по 15 листопада
Дві Акціі від Coca-cola "Разом смачніше" та "Радість навколо" з 15 вересня по 15 листопада
17:29

Акція від Coca-cola "Разом смачніше"

Збери 5 спеціальних кришок з повідомленням "Разом смачніше" та отримай один із 300 000 керамічних стаканів або збери 10 спеціальних кришок і отримай одну із 50 000 керамічних тарілок від Coca-cola

Офіційні умови (http://fc.coca-cola.net.ua/)

1. ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ

Організатором акції є ІП “Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед” (надалі “Організатор”). Адреса Організатора: 07442, Україна, Київська обл., Броварський р-н, смт. Велика Димерка, 51-й км Санкт-Петербурзького шоссе.,

2. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇЇ

Брати участь в акції мають право всі особи, що проживають на території України, крім:
а) співробітників Організатора та членів їх сімей;
б) власників, співробітників чи представників торгових організацій, які реалізують безалкогольні напої The Coca-Cola Company, та членів їх сімей;
в) власників та співробітників рекламних агентств, партнерів, причетних до проведення акції, та членів їх сімей.

3. МАРКИ НАПОЇВ ТА УПАКОВКИ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ В АКЦІЇ

Coca-Cola, Fanta Апельсин та Sprite в пляшках 1л та 2л зі спеціальними акційними етикетками та кришками з написом «Coca-Cola – разом смачніше!» (напій: Coca-Cola) та «Разом смачніше!» (напої: Fanta Апельсин та Sprite) на зовнішньому боці (надалі – „Спеціальні кришки”):



4. ПОДАРУНКИ
Упродовж акції можна виграти наступний подарунок:

Подарунок
Опис Подаруноку
Кількість Подарунків
Керамічний стакан
Керамічний стакан з логотипом Coca-Cola
300 000
Керамічна тарілка.
Керамічна тарілка із логотипом Coca-Cola
50 000


5. ПОРЯДОК УЧАСТІ В АКЦІЇ
Акція починається 15 вересня 2008 р. і закінчується 16 листопада 2008 р., або раніше цієї дати з моменту передачі всіх подарунків переможцям.
Для участі в акції необхідно придбати напій Coca-Cola, Fanta Апельсин та Sprite у пляшках 1л або 2л зі спеціальними етикетками і спеціальними кришками акції з надписом «Coca-Cola – разом смачніше!» (напій: Coca-Cola) та «Разом смачніше!» (напої: Fanta Апельсин та Sprite) на зовнішньому боці.

Якщо Ви зберете 5 Спеціальних кришок, Ви зможете отримати в обмін на надані кришки один із 300 000 (трьохсот тисяч) Подарунків - керамічних стаканів.

Якщо Ви зберете 10 Спеціальних кришок, Ви зможете отримати в обмін на надані кришки один із 50 000 (п'ятдесяти тисяч) Подарунків - керамічних тарілок.

Подарунки будуть видані учасникам, які першими нададуть 5 або 10 Cпеціальних кришок в Центри обміну подарунків.

6. ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ПОДАРУНКІВ

Якщо Ви зібрали 5 або 10 Спеціальних кришок, то обміняти їх на Подарунок можна у будь-якому Центрі обміну подарунків, починаючи з 26 вересня 2008 р. і доки Подарунки будуть в наявності у відповідних Центрах обміну подарунків, але не пізніше 16 листопада 2008 р. включно. Адресу найближчого Центру обміну подарунків переможець може дізнатися: за телефоном безкоштовної “гарячої лінії” Coca-Cola 8-800-50-800-80 або з присвячених акції плакатів, розміщених у торгових точках, які продають продукцію з торговельними марками The Coca-Cola Company, або на Інтернет сторінці www.coca-cola.net.ua.
Під час акції Організатор гарантує видачу 300 000 (трьохсот тисяч) Подарунків - керамічних стаканів та
50 000 (п'ятдесяти тисяч) Подарунків - керамічних тарілок. Подарунки отримають учасники, які першими звернуться до Центрів обміну подарунків.
Кожному учаснику, який приніс відповідну кількість Спеціальних кришок до Центру обміну подарунків, за один раз може бути видано не більше 3 (трьох) Подарунків.
Вручення Подарунків може бути організовано, на розсуд Організатора, як громадська подія. Переможці можуть бути запрошені на цю подію у день, визначений Організатором.
Переможці зобов’язуються підписати на вимогу Організатора всі надані Організатором документи, які є необхідними для передачі Подарунків, включаючи список зобов’язань і згоду на рекламу.
7. ІНШЕ

Організатор не несе відповідальності за несвоєчасне подання, втрату чи пошкодження власниками Спеціальних кришок. Пошкоджені та/або фальсифіковані кришки не беруть участі в акції.
Усі Спеціальні кришки, що є пошкодженими чи на яких є ознаки будь-якого втручання, а або ті, що будуть викликати у Організатора сумніви щодо їх справжності, вважатимуться недійсними. Організатор залишає за собою право провести експертизу пред’явлених Спеціальних кришок для визначення їх достовірності. Рішення Організатора стосовно достовірності пред’явлених Спеціальних кришок буде остаточним.
Організатор не бере на себе жодної відповідальності і не вступає в суперечки стосовно визначення власників Спеціальних кришок та визначення претендентів на отримання подарунків.
Обов’язки Організатора перед всіма учасниками не перевищують кількості і вартості Подарунків, зазначених у цих Правилах. Цілісність та функціональна придатність подарунків має обов’язково перевірятися безпосередньо при отриманні. Компанія „Кока-Кола-Україна Лімітед”, Організатор, а також торгові точки, що продають продукцію з торговельними марками The Coca-Cola Company та їх відділення не прийматимуть до розгляду та/або не нестимуть відповідальності за будь-якими претензіями, пов’язаними з втратою, пошкодженням та псуванням Подарунків після їх передачі переможцю.
Відповідальність Організатора щодо видачі Подарунків обмежується виключно вищевказаною кількістю та видами Подарунків. Подарунки не можуть бути замінені на подарунки іншого виду. Переможцям акції не може бути виплачений грошовий еквівалент вартості Подарунків.
Відповідальність за сплату особистих податків, пов’язаних з отриманням Подарунків, несуть переможці.
Усі запитання, побажання та претензії стосовно якості Подарунків, мають бути направлені безпосередньо до компанії-виробника.
Беручи участь у цій акції, її учасники погоджуються, що в разі виграшу їхні імена і фотографії можуть бути оголошені та використані Організатором в друкованих, аудіо- та відеоматеріалах і таке використання є безкоштовним і жодним чином не відшкодовується. З Офіційними правилами акції можна ознайомитись в торгових точках, що беруть участь в акції.
Факт участі в цій акції означає ознайомлення і повну згоду всіх учасників с цими правилами участі в акції.
Якщо Ви бажаєте уточнити будь-який з пунктів цих Правил, будь ласка, телефонуйте за номером „гарячої лінії” Coca-Cola: 8 800 50 800 80. „Гаряча лінія” працює з 9:00 до 21:00 з понеділка до п’ятниці, з 12:00 до 18:00 у вихідні та святкові дні. Всі розмови зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні, за винятком вихідних дзвінків з мобільних телефонів, які оплачуються за тарифами відповідного мобільного оператора




Акція "Coca-Cola — радість навколо!"


УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

Акція починається 1 вересня 2008 року і закінчується 2 листопада 2008 року. Для участі в акції купуйте напої Coca-Cola, Fanta апельсин та Sprite у пляшках 0,5 л зі спеціальними етикетками і кришками з повідомленням "Coca-Cola — радість навколо!" (напій: Coca-Cola) або "Радість навколо!" (напої: Fanta апельсин, Sprite).

Відсилайте коди, які знайдете під кожною спеціальною кришкою акційної продукції, одним із двох способів:

За допомогою SMS із мобільного телефону на короткий номер 4999. Вартість SMS - згідно з тарифним пакетом абонента).Заповнивши спеціальну форму на сайті www.coca-cola.ua (можливий доступ через WAP). При цьому, щоб продовжувати бути учасником акції Ви повинні зберігати кришку з акційним кодом, яку в разі виграшу можна буде обміняти на подарунок.

В порядку надходження SMS та e-mail на сервер провайдера ТОВ "Фаст Мувінг Солюшинс" (адреса провайдера: Україна, м. Київ, пров. Бехтерівський, 4В, 04053; тел. +38 044 495 28 03) система реєстрації повідомлень, що належить провайдеру, реєструє повідомлення від учасників акції та повідомляє учасників про реєстрацію акційних кодів або повідомляє про помилки. Переможці визначаються випадковим способом на основі даних провайдера ТОВ "Фаст Мувінг Солюшинс" його програмно-апаратними засобами. Кожен унікальний код бере участь в акції один раз.

Переможців буде проінформовано про подарунки на наступний після розіграшу день за допомогою SMS (якщо код було відправлено SMS) або за допомогою електронної пошти (якщо код було відправлено через заповнення спеціальної форми на сайті www.coca-cola.ua). Розіграші подарунків другого рівня проводяться щоденно. У таких розіграшах приймають участь усі надіслані протягом попередньої доби коди (з 00.00 до 23.59).

Розіграші подарунків першого рівня проводитимуться 1-го жовтня 2008 року, а також в останній день акції. У розіграшах подарунків першого рівня приймають участь усі надіслані протягом попереднього місяця коди, окрім кодів, що стали виграшними у щоденних розіграшах подарунків другого рівня.

Результати (Протокол) визначення Переможця акції, який здобуде право на отримання подарунку першого рівня, затверджується спільною комісією Організатора та ТОВ "Фаст Мувінг Солюшинс". Підписи голови та секретаря комісії засвідчуються незалежним нотаріусом у день визначення такого Переможця. Усі зареєстровані для розіграшу коди повинні відповідати акційному формату та бути відправлені у правильній формі.

Coca-Cola, Fanta і Sprite є зареєстрованими торговельними марками The Coca-Cola Company.

Категория: КУПИ И ПОЛУЧИ | Просмотров: 20331 | Добавил: Таня | Рейтинг: Рейтинг 3.8 |
Всего комментариев: 2
1 Руслан  
0
хочу стать участником.

2 Bert  
0
Articles like these put the consumer in the driver seat-very imrttoanp.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Последние комментарииПопулярные акции


я очень хочу выйграт етат конкурс sad


[06.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
[01.02.2012][ВСЯКО-РАЗНО]
Конкурс от SpeakUp и SportLife. Суперприз - целый год обучения английскому языку и фитнес-клуб бесплатно (6)
[30.03.2010][ПРОЩЕ ПРОСТОГО]
Форум с призами и подарками! (52)
[22.08.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (10)
[09.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Дві Акціі від Coca-cola "Разом смачніше" та "Радість навколо" з 15 вересня по 15 листопада (2)
[28.07.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (2)
[01.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
акция ,,Золотий сезон вид кави Nescafe Gold,, (1)
[15.06.2011][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Распродажа июня от магазина "Vip-posuda" (2)
Здесь вы можете Заказать курсовую в Киеве или купить готовые курсовые работы bigmir)net TOP 100