Понедельник, 29.04.2024, 11:04
Desert.at.ua - сайт про
АКЦИИ ВИКТОРИНЫ КОНКУРСЫ
в Украине


 

Все акции, викторины, конкурсы
ПРОЩЕ ПРОСТОГО [264]
Акции, викторины, не требующие капиталовложений. Для получения подарка достаточно зарегистрироваться на сайте организатора и выполнить ряд несложных действий
КУПИ И ПОЛУЧИ [87]
В этом разделе размещены акции, напрямую связанные с покупкой товара (загляни под крышечку, отправь смс-кой секретый код...)
ФОТОКОНКУРС [119]
ВСЯКО-РАЗНО [72]
Черновик [1]
АРХИВ [92]
Форма входа
Календарь событий
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
ТОП акций
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
Голодні ігри (315)
Визитки и пиво (217)
конкурс на лучший анекдот про часы (79)
Конкурс «Моя история родов» на сайте http://kroshka.org.ua (73)
Друзья сайта
Статистика
Ссылки
Анекдоты
Главная » 2008 » Сентябрь » 6 » Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г.
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г.
14:58

 Офіційний сайт http://www.enjoy-moments.com.ua/
 

Умови участі програми „Відшукай свій момент задоволення”

1. До участі в програмі допускаються лише громадяни України, яким виповнилося 18 років і які курять.

2. Програма триває з 8 вересня по 19 жовтня 2008 року. Протягом програми відбуватимуться щоденні та щотижневі розіграші призів. Призи програми розділяються на 3 групи (напрямки). Кожний напрямок має свій код – 1, 2, 3. В кожному з напрямків розігруються щоденні та щотижневі призи. Переможці, що отримають головні призи, визначаються шляхом відбору.
Напрямок – 1:
• щодня розігруються 20 гамаків;
• щотижня розігруються 5 проекційних кінотеатрів (проектор та екран);
• головні призи – 3 подорожі до Санторіні, Греція;
Напрямок – 2:
• щодня розігруються 20 арт-ламп;
• щотижня розігруються 5 фотокамер;
• головні призи – 3 подорожі до Токіо, Японія;
Напрямок – 3:
• щодня розігруються 20 телескопів;
• щотижня розігруються 5 відеокамер;
• головні призи – 3 подорожі до обсерваторії, Швеція;

3. Для участі в програмі необхідно мати особистий код, що діє протягом усієї програми та нікому не передається. Щоб його отримати, необхідно зареєструватися на сайті програми www.enjoy-moments.com.ua або звернутися за телефонами гарячої лінії 8 800 500 2 500 або 420. Учасники програми мають можливість телефонувати безкоштовно зі свого мобільного на номер 420. Ця пропозиція дійсна для абонентів KYIVSTAR, DJUICE, Мобілич, МТС, JEANS, Екотел, life:), Beeline (Ліцензія ДКЗУ №009503 від 12.04.2001 р. ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.”; Ліцензія Держзв”язку серії АА №720189 видана ЗАТ “УМЗ” 29.12.04 р; Ліцензія НКРЗ АБ №222733 від 17.11.2005 р. ТОВ “АСТЕЛІТ”; Ліцензія АВ №120093 від 16.05.2006 р. ЗАТ “Українські радіосистеми”. Безкоштовний тариф дійсний з 01.09.08

4. Для того, щоб брати участь у щоденних та щотижневих розіграшах, необхідно реєструвати одноразові коди участі, які знаходяться на вкладках у пачках Chesterfield зі спеціальною відривною стрічкою, що містить напис „Відшукай свій момент задоволення”, а саме: Chesterfield Classic Red, Chesterfield Classic Blue та Chesterfield Classic Bronze виробництва компанії-організатора ЗАТ "Філіп Морріс Україна" (надалі - „ФМУ”). Максимальна кількість кодів участі, яку можна зареєструвати протягом програми, складає 50.

5. Реєструвати коди участі можна на сайті www.enjoy-moments.com.ua або за допомогою SMS на номер 4202. SMS-повідомлення на номер 4202 має складатися з особистого коду, коду участі та коду напрямку через пробіл.

SMS-повідомлення з особистим кодом, кодом участі та кодом напрямку (через пробіл) необхідно надсилати на номер 4202. Ця пропозиція дійсна для абонентів KYIVSTAR, DJUICE, Мобілич, МТС, JEANS, Екотел, life:), Beeline (Ліцензія ДКЗУ №009503 від 12.04.2001 р. ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.”; Ліцензія Держзв”язку серії АА №720189 видана ЗАТ “УМЗ” 29.12.04 р; Ліцензія НКРЗ АБ №222733 від 17.11.2005 р. ТОВ “АСТЕЛІТ”; Ліцензія АВ №120093 від 16.05.2006 р. ЗАТ “Українські радіосистеми”). Вартість одного СМС-повідомлення дорівнює стандартній вартості СМС в мережах МТС, JEANS, Екотел. Для абонентів KYIVSTAR, DJUICE та Мобілич вартість одного СМС складає 0.33 грн.з ПДВ та без ПФ. Для абонентів Beeline та life:) вартість складає 0.25 грн. з ПДВ та без ПФ.

6. У щоденному розіграші беруть участь всі коди участі, що були зареєстровані у відповідний день. У щотижневому – всі коди участі, що були зареєстровані протягом відповідного тижня. Щоденні розіграші відбуваються кожного дня о 00:00. Щотижневі розіграші відбуваються кожну неділю о 00:00, після закінчення щоденного розіграша.

7. Під час участі у програмі, учасник має можливість отримувати та накопичувати бали. Кількість балів є підставою для відбору на головний приз програми (подорож). Бали нараховуються за наступною схемою:
- кожний зареєстрований код участі дає 3 бали; максимальна кількість балів, яку можна отримати за реєстрацію кодів участі - 150
- відправлені та перевірені копії паспорта та ідентифікаційного номеру дають по 2 бали за копію кожного документу;
- заповнена анкета „Розкажи про себе” дає 3 бали;
- 5 друзів, що були запрошені до участі в програмі та першими підтвердили свій вік шляхом завантаження своїх документів, загалом дають 10 балів: по 2 бали за кожного друга.
Максимальна кількість балів, яку загалом може набрати учасник протягом програми, складає 167.

8. Кожний учасник програми має право запросити друзів, яким виповнилось 18 років, які курять та є громадянами України, для реєстрації та участі у програмі. Кількість запрошених друзів не обмежена. Учасник отримує по 2 бали за перших 5 запрошених друзів, що зареєструвалися та підтвердили свій вік шляхом завантаження своїх документів.

9. Кожний учасник, що накопичив як найменше 50 балів, стає претендентом на головний приз програми та отримує можливість заповнити спеціальну анкету, яка є першим етапом відбору переможців на головні призи. Анкета розміщується на www.enjoy-moments.com.ua, має бути заповнена та надіслана у електронному вигляді. Претендент має право обрати тільки один з трьох напрямків подорожей та заповнити анкету на обраний напрямок. Інформація, що буде надана претендентом в анкеті, буде оцінюватися за сукупністю факторів, і стане підставою для зарахування претендента до наступного етапу відбору. Подальший відбір переможців буде здійснюватися шляхом телефонних та особистих співбесід за розсудом організаторів програми.

10. Кожний учасник акції має можливість долучитися до спеціальної програми, яка буде проходити безпосередньо на сайті www.enjoy-moments.com.ua. Спеціальна програма триває з 12 вересня по 19 жовтня 2008 року. Ця програма є фотоконкурсом, участь у якому беруть фотографії, завантажені на сайті www.enjoy-moments.com.ua та оформлені із використанням однієї з шести фото-технік. Ці фото-технікі розподіляють завантажені фотографії за категоріями. Переможці фотоконкурсу будуть визначатися окремо у кожній категорії. Участь у фотоконкурсі дає можливість:
- Завантажувати власні фотографії. Один зареєстрований код участі дає можливість завантажити одну фотографію. Загалом, учасник має право завантажити не більше 12 фотографій протягом дії програми;
- Оформлювати фотографії за допомогою однієї з 6 спеціальних фото-технік;
- Голосувати за фотографії учасників фотоконкурсу, окрім власних. Один зареєстрований код участі дає право проголосувати за три фотографії. За одну фотографію можна віддати тільки один голос;

11. Вимоги до фотографій, що учасник завантажує на сайт www.enjoy-moments.com.ua для участі у фотоконкурсі:
а) фото має бути зняте безпосередньо учасником конкурсу;
б) фото може завантажуватися в форматах .gif, .jpeg або .png та його розмір не може перевищувати 3 МБ;
в) розміщуючи фото на сайті, учасник погоджується, що „ФМУ” має право використовувати його фото-роботу на власний розсуд та без будь-яких обмежень, безкоштовно, згідно з чинним законодавством України; а також, що розміщення фото на сайті не порушує ніяких прав зайнятих у фото осіб, третіх осіб у тому числі;
г) фото не може містити сюжети, що суперечать нормам суспільної моралі та законодавству України;
д) у фото не можуть бути задіяні особи, молодше 18 років;
е) фото не повинні містити явну чи приховану інформацію, що може бути сприйнята, як реклама.

12. Усі фото, що завантажуються учасниками на сайт www.enjoy-moments.com.ua, проходять попередню оцінку модератором на відповідність цим Умовам участі. Модерація відбувається протягом 72 годин.

13. Переможцями фотоконкурсу стануть три учасники у кожній категорії, хто отримує найбільшу кількість голосів. Кожний учасник може отримати не більше одного призу в будь-якій з категорій. У випадку однакової кількості голосів, перевага буде надана тому, хто матиме найбільшу кількість балів, отриманих протягом програми. Призи програми розділяються на категорії (загалом 6 категорій відповідно до кількості фото-технік). У кожній з категорій переможцям надаются аналогові фотокамери. Додатково, фото-роботи переможців будуть виставлені у галереї Арт Ательє Chesterfield за адресою: м. Київ, вул. Тарасівська, 3, „Худграф” галерея-майстерня.

14. Реєстрація принаймні одного коду участі на www.enjoy-moments.com.ua або за допомогою SMS засвідчує, що ти згоден з Умовами участі програми та не заперечуєш отримувати інформацію, пов’язану з тютюновими виробами, від „ФМУ”. Уся надана учасником інформація надходить у власність "ФМУ" й учасникові не повертається. "ФМУ" має право зберігати й використовувати інформацію, надану учасниками, а також надсилати їм інформацію, пов'язану з тютюновими виробами, без попереднього узгодження чи грошового відшкодування. Якщо ти не хочеш отримувати інформацію, пов’язану з тютюновими виробами, від “ФМУ”, можеш надіслати листа на адресу: а/с В210, Київ-1, 01001, або зателефонувати на гарячу лінію.

15. "ФМУ" не несе відповідальності за будь-які технічні помилки операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів. “ФМУ” не приймає до участі у програмі невірні особисті коди чи коди участі.

16. Один учасник може мати тільки один особистий код. У випадку, якщо один учасник реєструється у програмі більше одного раза, ФМУ залишає за собою право не надавати акційні призи, що призначені для цього учасника.

17. Три спроби поспіль зареєструвати невірні коди участі є підставою для виключення особистого коду учасника на 24 години. При реєстрації невірних кодів участі 25 разів протягом програми, особистий код учасника блокується до закінчення програми.

18. Учасники, коди участі яких виграли у розіграші, визначаються комп’ютером випадковим чином. Усі переможці будуть повідомлені про виграш за допомогою SMS та e-mail. Повну інформацію про результати розіграшів учасник може отримати на www.enjoy-moments.com.ua, в розділі Переможці та за номерами гарячої лінії 8 800 500 2 500 або 420. Результати розіграшів і відбору переможців є остаточними й оскарженню не підлягають.

19. Обов’язковими умовами для отримання призів є надання копії 1-ої сторінки паспорту та копії довідки про присвоєння ідентифікаційного коду особи, що виграла приз. Призи, які учасники отримують у програмі, будуть надіслані поштою на адресу, що була вказана учасником під час надання особистих даних. Приз, що буде відправлений учаснику поштою, необхідно забрати протягом 30-ти днів від дати його надходження на поштове відділення. В іншому випадку, він повертається до “ФМУ”.

20. Призи можуть відрізнятися від зображених у рекламних матеріалах програми. Грошовий еквівалент призів не виплачується. Призи та умови їх надання визначаються виключно “ФМУ” та не підлягають оскарженню. Оподаткування вартості призу здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

21. Співробітники "ФМУ", його філій та рекламних агенцій, залучених до цієї програми, а також члени їхніх сімей до участі не допускаються.

Категория: КУПИ И ПОЛУЧИ | Просмотров: 66365 | Добавил: balik | Рейтинг: Рейтинг 3.5 |
Всего комментариев: 3791 2 3 ... 37 38 »
1 Hemosausa  
0
Хватит безрезультатно боротся с весом, начни худеть уже сейчас! http://mipoxydeli2.ru/?user_id=2677

2 peegupcaw  
0
Здравствуйте!
Хочу купить шпильки резьбовые. Кто может что-нибуть посоветовать?
Какая фирма собирает хорошие шпильки?
Смотрел вот на этом сайте: http://metizorel.ru/
Цены я думаю нормальные, но я не уверен, поэтому если видели дешевле, покажите где. Где можно найти наилучшее соотношение цена-качество?

3 peegupcaw  
0
Доброго времени суток!
Думаю взять шпильки резьбовые. Кто может что-то посоветовать?
Какая фирма поставляет хорошие шпильки?
Видел вот на этом сайте: http://metizorel.ru/
Цены кажется невысокие, но я в этом не спец, поэтому если покупали дешевле, покажите где. Где можно найти наилучшее соотношение цена-качество?

4 peegupcaw  
0
Доброго времени суток!
Хочу взять шпильки резьбовые. Кто может что-нибуть посоветовать?
Какая фирма собирает надежные шпильки?
Видел вот на этом сайте: http://metizorel.ru/
Цены кажется умеренные, но я не уверен, поэтому если находили дешевле, скажите где. Где можно найти лучшее соотношение цена-качество?

5 gimeneii  
0
Все-таки дабы самом деле нравится мне Ваш блог. Всетаки крайне интересно декламировать, включая эту тему

6 CheburatorOl  
0
So qeay..
Eeer

No matetr

7 CheburatorOl  
0
So qrazy..
.h.

No mztrer

8 Wasyinhenia  
0
Доставка алкоголя круглосуточно.

В любой район Москвы и области.

Без нарушения закона!

Контакты:
Сайт: http://alconadom.ru
Телефоны: +7 499 409 12 23, +7 915 111 77 87
ICQ: 615006751 Skype: alconadom
Василий

9 Flagueglignee  
0
Компания "ДоорВест" предлагает новый вид металлического сайдинга в виде калиброванных бревен.

Металлический сайдинг имеет два варианта покрытия: полимерное и декорированное.

Форма и цвет данного вида сайдинга полностью имитирует калиброванное бревно (блок-хаус).

Оригинальность форм и покрытий данного сайдинга делает интересным его применение не только на стенах домов, но и в качестве декоративных дополнений к срубам.

Такой металлический сайдинг на российском рынке стройматериалов появился сравнительно недавно, но при этом уже успел стать популярным у строителей и заказчиков объектов.

Этот материал оценили по достоинству и владельцы частных домов.

Вся информация по металлическому сайдингу представлена на нашем сайте: http://www.doorwestvenec.ru
Наши менеджеры ответят Вам по тел: +7 (495) 774-75-05

10 Awappoido  
0
Продем б.у. и нов. емкости, резервуары пищевая нерж. 0,1-100кубов, линии розлива стекло и ПЭТ 1000-12000б\ч, оборудование молочной пр-ти: ванны, сепараторы, гомогенизаторы, охладители, пастеризаоры.

Линии TETRA-ПКТБА-3, TBA-8, TBA-21. Оборудование для мясной про-ти.

Покупаем и берем на реализацию любое пищевое и емкостное оборудование.

Телефоны:
+7 (495) 979-33-22;
+7 (495) 500-67-76;

Телефон: 8-963-964-33-33 Алексей
e-mail: 9793322@list.ru
ICQ: 138543543
Сайт: http://www.vtormash.ru

1-10 11-20 21-30 ... 361-370 371-379
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Последние комментарииПопулярные акции


я очень хочу выйграт етат конкурс sad


[06.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
[01.02.2012][ВСЯКО-РАЗНО]
Конкурс от SpeakUp и SportLife. Суперприз - целый год обучения английскому языку и фитнес-клуб бесплатно (6)
[30.03.2010][ПРОЩЕ ПРОСТОГО]
Форум с призами и подарками! (52)
[22.08.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (10)
[09.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Дві Акціі від Coca-cola "Разом смачніше" та "Радість навколо" з 15 вересня по 15 листопада (2)
[28.07.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (2)
[01.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
акция ,,Золотий сезон вид кави Nescafe Gold,, (1)
[15.06.2011][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Распродажа июня от магазина "Vip-posuda" (2)
Здесь вы можете Заказать курсовую в Киеве или купить готовые курсовые работы bigmir)net TOP 100