Пятница, 17.05.2024, 07:49
Desert.at.ua - сайт про
АКЦИИ ВИКТОРИНЫ КОНКУРСЫ
в Украине


 

Все акции, викторины, конкурсы
ПРОЩЕ ПРОСТОГО [264]
Акции, викторины, не требующие капиталовложений. Для получения подарка достаточно зарегистрироваться на сайте организатора и выполнить ряд несложных действий
КУПИ И ПОЛУЧИ [87]
В этом разделе размещены акции, напрямую связанные с покупкой товара (загляни под крышечку, отправь смс-кой секретый код...)
ФОТОКОНКУРС [119]
ВСЯКО-РАЗНО [72]
Черновик [1]
АРХИВ [92]
Форма входа
Календарь событий
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
ТОП акций
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
Голодні ігри (315)
Визитки и пиво (217)
конкурс на лучший анекдот про часы (79)
Конкурс «Моя история родов» на сайте http://kroshka.org.ua (73)
Друзья сайта
Статистика
Ссылки
Анекдоты
Главная » 2008 » Июнь » 3 » Сыграй в свежую игру от NIVEA
Сыграй в свежую игру от NIVEA
20:56
NIVEA
Cыграй в свежую игру! Ведь в это прекрасное летнее время энергия просто бьет из тебя ключом. А мы придумали, как ее весело и полезно потратить, пока ты все равно сидишь за экраном монитора. Каждый день 50 лучших игроков получают незаменимые для летнего отдыха подарки – полотенца и футболки. А по окончанию акции среди всех участников случайным образом будет выбран победитель, который получит плеер iPod Shuffle.

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом № 26-05 від 26.05.2008 р.
Генерального директора ТОВ «Байєрсдорф Україна»
паном Франк Хеннінгс

 

Правила проведення акції «Свіжа Гра» (надалі «Правила»)

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Організатором Акції «Свіжа Гра» (надалі - «Акція») є Товариство з обмеженою відповідальністю «Байєрсдорф Україна» (надалі "Організатор").

1.2. Поштова адреса Організатора: 04070, г. Київ, вул. Спаська, 30а.

1.3. Мета Акції полягає у популяризації продукції Організатора, поширенні інформації про його товари серед національних споживачів та на ринку України та підвищенні попиту на відповідну продукцію.

1.4. Строк проведення акції починається з 2 червня та триває до 8 липня 2008 року включно.

1.5. Учасниками Акції можуть бути громадяни України, іноземні громадяни та особи без громадянства, що постійно проживають на території України.

1.6. Участь в Акції не можуть примати працівники Організатора і членів їх родин, а також інших осіб і членів їх родин, які беруть участь у підготовці і проведенні Акції. Участь у Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється в порядку, визначеному чинним законодавством України.

2. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

2.1. Учасником Акції може бути особа, що прийме участь в Інтернет-грі «Свіжа Гра» та зареєструється на сайті http://energy.nivea.ua/

 

2.2. Учасник, що викритий в навмисному перекручуванні реєстраційних даних (своїх або чужих), фальсифікації результатів акції або спроби незаконного отримання Заохочення з використанням технічних або будь-яких інших засобів - дискваліфікується з участі в Акції. Якщо при цьому його дії порушують закони України, інформація про нього може бути передана в правоохоронні органи.

 

2.3. Організатор Акції залишає за собою право відмовити в реєстрації будь-якій особі (або групі осіб) або видалити вже існуючі реєстраційні дані за своїм розсудом без вказування причин.

 

3. ВИДИ ЗАОХОЧЕНЬ.

3.1. У разі дотримання цих Правил та умов проведення Акції, Учасники мають можливість одержати наступні види Заохочень:

3.1.1. Головне Заохочення - плеєр Apple iPOD shuffle 1Gb.

3.1.2. Щоденне Заохочення - 1050 футболок та 700 рушників.

3.2. Один учасник Акції має право отримати лише одне Щотижневе заохочення.

3.3. Незважаючи на пункт 3.1. статті 3 цих Правил Організатор Акції залишає за собою право включити в Акцію додаткові Заохочення або підвищити вартість наявних Заохочень.

3.4. Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або одного Заохочення іншим не допускається.

3.5. Заохочення обміну та поверненню не підлягають. Передача права на одержання Заохочення третій особі не допускається.

4. УМОВИ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ АКЦІЇ

4.1. За результатами кожного дня, в період проведення Акції, 50 Учасників, які встановили максимальний рекорд часу під час участі в грі мають право на отримання Щоденного Заохочення:

4.1.1 Перші 20 учасників (з 1 по 20 місце), які встановили максимальний рекорд часу мають право отримати 20 рушників.

4.1.2 Наступні 30 учасників (з 21 по 50 місце) мають право на отримання 30 футболок

4.2. 14 липня 2008 року буде проведений розіграш Головного Заохочення серед усіх зареєстрованих Учасників Акції.

5. ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕНЬ

5.1. Перелік Учасників, які мають право на отримання Щоденних Заохочень за результатами гри попереднього дня, буде опубліковано на Інтернет-сайті Акції http://energy.nivea.ua/ кожного дня в період проведення Акції.

5.2. На електронні адреси всіх Учасників буде надіслано повідомлення з результатами гри попереднього дня.

5.3. Учасник, якому згідно результатів розіграшу 14 липня 2008 року буде надано право на отримання Головного Заохочення, буде вказаний на Інтернет-сайті Акції http://energy.nivea.ua/ 14 липня 2008 року. На його електронну адресу буде надіслано повідомлення про виграш.

5.4. Учасники Акції, які здобули право на отримання Щоденних Заохочень, повинні заповнити анкету на сайті http://energy.nivea.ua/ до 15 липня 2008р. включно.

5.5. Учасник Акції, якій здобув право на отримання Головного Заохочення повинен заповнити анкету, що буде надіслана йому електронною поштою, підписати її та надіслати за адресою, яка буде вказана в повідомленні.

5.6. Видача Заохочень проводиться Організатором Акції по закінченні Акції до 17 серпня 2008 року.

5.7. Заохочення пересилаються поштою або кур'єром Організатора за адресою Учасника, що зазначена у Анкеті. Заохочення перебуватимуть на пошті не більше 3 місяців.

5.8. У випадку, якщо Учасник, що одержав право на одержання Заохочення, за певними причинами, не залежними від Організатора Акції, не має можливості одержати Заохочення, він не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

5.9. Організатор Акції не несе відповідальності стосовно використання Заохочень Учасниками Акції після їх одержання.

6. ПОРЯДОК І СПОСІБ ІНФОРМУВАННЯ ПРО УМОВИ АКЦІЇ

6.1. Інформування щодо умов Акції здійснюється за допомогою публікації на веб-сайті http://energy.nivea.ua/

6.2. Організатор має право вносити зміни Правил з обов'язковою публікацією змін на сайті http://energy.nivea.ua/

7. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

7.1. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Заохочення, якщо Учасник Акції (і) не відповідає вимогам та не дотримується умов участі в Акції, встановлених цими Правилами, (іі) не надає або несвоєчасно надає документи, необхідні для отримання Заохочення, (ііі) надає інформацію та документи у спотвореному вигляді, які не відповідають дійсності, або (іv) вчиняє будь-які дії, що суперечать меті проведення Акції. Порушення Учасником цих Правил або відмовлення Учасником від виконання цих Правил автоматично позбавляє його права на одержання Заохочення.

7.2. Переможці не мають право висловлювати претензії щодо отриманого Заохочення.

7.3. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, які не урегульовані цими Правилами, остаточне рішення щодо інтерпретації правил приймається Організатором Акції. Рішення Організатора Акції з цих питань є остаточним і не підлягає оскарженню.

7.4. Фактом заповнення анкети на сайті http://energy.nivea.ua/ Учасники Акції підтверджують, що ознайомлені та погоджуються з цими Правилами.

7.5. У разі необхідності Організатор уповноважений вимагати від Учасника необхідну інформацію для надання державним органам.

7.6. Організатор Акції не несе відповідальність за достовірність інформації наданої Учасниками Акції щодо контактів з ними.

7.7. Відповідальність організатора Акції не виходить за межі вартості та кількості Заохочень, вказаних у даних Правилах.

7.8. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акції обставини.

7.9. Організатор Акції не несе відповідальність за роботу поштових служб, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких поштові відправлення не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені, пошкоджені; внаслідок яких Переможці акції не були повідомлені або були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Заохочення; за роботу операторів зв'язку; у разі настання форс-мажорних обставин.

7.10. Організатор Акції не несе ніякої відповідальності у відношенні зобов'язань Учасників Акції, що одержали Заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб у випадку його донарахування податковими органами після закінчення фінансового року, в якому донарахування Акції одержав Заохочення в рамках цієї Акції.

7.11. Фактом заповнення анкети на сайті http://energy.nivea.ua/ усі Учасники Акції погоджуються з тим, що їх ім'я, прізвище, фотографії можуть бути використані Організатором у рекламних цілях, а також Учасник погоджується давати рекламні інтерв'ю про участь в Акції, у тому числі по радіо, телебаченню, а також в інших засобах масової інформації чи зніматися для виготовлення графічних рекламних матеріалів без сплати будь-якої винагороди. При цьому усі суміжні права, що виникають, а також авторські права на об'єкти виключних прав (на відтворення, на поширення, на імпорт, на публічний показ, на передачу в ефір, на повідомлення для загального відома по кабелю, на переклад, на переробку) будуть належати Організатору.

7.12. Учасник, який надав Організатору документи та/чи інформацію для отримання Заохочення, несе відповідальність за їх достовірність.

7.13. Фактом заповнення анкети на сайті http://energy.nivea.ua/ всі Учасники дають згоду на отримання від Організатору у майбутньому за поштою рекламної інформації про продукцію під маркою NIVEA та Beiersdorf, про Акції, які організовує Організатор у відношенні продукції під маркою NIVEA та Beiersdorf.

7.14. Переможець, який не згоден з вказаними вище умовами, вважається таким, що відмовився від Заохочення, втрачає право на його отримання і не претендує на отримання у зв'язку з цим будь-якої компенсації від Організатора Акції.

Категория: ПРОЩЕ ПРОСТОГО | Просмотров: 7356 | Добавил: Vanod | Рейтинг: Рейтинг 4.3 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Последние комментарииПопулярные акции


я очень хочу выйграт етат конкурс sad


[06.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Новая акция от Честерфилд с 8 сентября по 19 октября 2008г. (379)
[01.02.2012][ВСЯКО-РАЗНО]
Конкурс от SpeakUp и SportLife. Суперприз - целый год обучения английскому языку и фитнес-клуб бесплатно (6)
[30.03.2010][ПРОЩЕ ПРОСТОГО]
Форум с призами и подарками! (52)
[22.08.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (10)
[09.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Дві Акціі від Coca-cola "Разом смачніше" та "Радість навколо" з 15 вересня по 15 листопада (2)
[28.07.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Сигареты Бонд - новая акция с гарантироваными подарками с 28 июля до 29 сентября 2008 (2)
[01.09.2008][КУПИ И ПОЛУЧИ]
акция ,,Золотий сезон вид кави Nescafe Gold,, (1)
[15.06.2011][КУПИ И ПОЛУЧИ]
Распродажа июня от магазина "Vip-posuda" (2)
Здесь вы можете Заказать курсовую в Киеве или купить готовые курсовые работы bigmir)net TOP 100